Entri Pertama 2013..Congrats Kak Intan ;)

Assalamualaikum, Salam Sejahtera semua ;p 

Ni rasanya post yang pertama untuk tahun 2013. Cik Ily sebenarnya rasa terharu dan excited sebab ramai kakak2 Cik Ily yang dah bertukar statusnya (walaupun sebenarnya Cik Ily takde kakak pun)

Dia yang dikenali menerusi laman maya menjadi kakak yang sangat rapat denganku. Kami pernah bermusafir bersama-sama, kongsi suka duka sama-sama.

Tapi itu dulu..

Sekarang, kakak saya dah diambil orang, orang yang lebih selayaknya memberi kedamaian dan ketenangan pada hatinya..ewaahh..hihi

Alhamdulillah, pada 12 Januari 2013, Cik Ily, Syiqa (Roommate) dan Zulaikha (Classmate) berkesempatan untuk menghadiri Walimatul Urus Kak Intan dan suaminya. Kami bertolak pukul 3 petang. Oh, kami dijemput oleh sahabat2 dari UIA, Megat dan Firdaus.


Cik Ily pun baru first time jumpa dengan Megat, sebelum ni just dalam laman maya sahaja. Alhamdulillah, tertunai hajatnya untuk bertemu dengan Kak Intan.

Perjalanan yang mengambil masa dalam lebih kurang sejam untuk ke Ramuan China Kechil sememangnya memenatkan..huh -,-

Tapi lepas dah sampai ke destinasi, rasa penat tu hilang seketika sebab dapat berjumpa dengan Kak Intan. Dahulu seorang, sekarang da berdua..lepas ni bertiga..haha #eh

Alhamdulillah, walaupun perjalanan nak ke sana hampir nak tersesat, tapi disebabkan ingatan pada dewan kat rumah Kak Intan, akhirnya sampai juga kami ke sana.

Just wanna say, thanks dear sis for your kindness..you're so precious!~Tschus~

ss says:lepas ni tak dapat nak berjimba-jimba ngan Kak Intan ;'(

You Might Also Like

0 comments